MENDORONG RAKYAT MALAYSIA UNTUK HIDUP LEBIH SIHAT, BERPANJANGAN DAN BERMAKNA.

AIA Vitality ialah program insurans dan kesihatan berasaskan sains yang memperkasakan anda dengan pengetahuan, alat dan motivasi untuk menjadikan usaha anda menjaga dan meningkatkan kesihatan lebih menyeronokkan dan juga membolehkan anda membuat perubahan sebenar.

AIA Vitality, yang dilancarkan di Malaysia menyediakan ilmu, peralatan dan motivasi kepada ahli mereka untuk membantu mencapai matlamat kesihatan. Ahli juga diberi insentif untuk melakukan aktiviti kesihatan dan kesejahteraan diri dengan ganjaran dan manfaat seperti simpanan dan diskaun daripada rakan kongsi AIA Vitality.

AIA Vitality memberi motivasi kepaada andu untuk membuat pilihan yangsihat menerusi kitaran 3 langkah berterusan yang boleh dikekalkan.   Masalah kesihatan utama semakin berleluasa disebabkan oleh gaya hidup moden.  AIA Vitality memainkan peranan aktif menyokong dan memberi ganjaran kepada anda untuk membuat pilihan gaya hidup lebih bijak demi mencapai matlamat kesihatan anda.

AIA MELANCARKAN AIA VITALITY UNTUK mEMBANTU RAKYAT MALAYSIA HIDUP LEBIH SIHAT

AIA PERKENAL PELAN PERUBATAN PERTAMA YANG MEMBERI GANJARAN KERANA MENGAMALKAN GAYA HIDUP SIHAT

Lebih banyak mata anda perolehi, Lebih besar ganjaran anda nikmati.  Kumpulkan mata AIA Vitality apabila anda melakukan aktiviti sihat seperti menjalani pemeriksaan kesihatan, mengambil makanan sihat atau bersenam.

lebih banyak mata anda perolehi, lebih tinggi status AIA Vitality anda, maka lebih besar mata ganjaran yang anda nikmati. Malah anda boleh menikmati manfaat insurans tambahan daripada AIA.

JOM amalkan gaya hidup sihat kini kembali … Vitality adalah program kesihatan yang unik yang secara aktif     menyokong dan memberi ganjaran kepada anda untuk membuat pilihan yang sihat setiap hari supaya anda dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat, lebih lama dan lebih baik.

 

AIA perkenal pelan perubatan beri ganjaran kepada pelanggan amal gaya hidup sihat. Great offer! With only RM10 per month, you could enjoy a benefits up to RM7,968 per annum ..

Menurut Indeks Kehidupan Sihat AIA 2018, tahap kepuasan seluruh rakyat Malaysia terhadap kesihatan telah meningkat daripada 79% pada 2016, kepada 82% pada 2018. Peningkatan ini hakikatnya menandakan bahawa rakyat Malaysia mahu melakukan sesuatu yang bermanfaat, dan semakin menitikberatkan soal kesihatan, kerana Indeks Kehidupan Sihat AIA juga mendapati bahawa mereka menghabiskan sekurang-kurangnya 3.5 jam seminggu untuk bersenam, berbanding 2.6 jam dua tahun lepas.

HIDUP SIHAT GANJARAN DENGAN AIA VITALITY

 

AIA PERKENAL PELAN PERUBATAN PERTAMA YANG MEMBERI GANJARAN KERANA MENGAMALKAN GAYA HIDUP SIHAT

Info lanjut wasap.my/60132287070/Vitalitymy or  http://bit.ly/VitalityEmpire or wasap
The Empire Signature Office, AiA Cap Square Tower, KL

RSVP: 

Maklumbalas Semasa 'Free Gift"

 

Verification