Pelan Takaful yang komprehensif meningkatkan profesionalisma dalam memberikan khidmat nasihat serta meningkatkan peratus penembus pasaran dalam industri Takaful.

PELAN TERBARU ini direka untuk melindungi masa depan keluarga anda dan kurangkan beban yang ditanggung oleh mereka sewaktu ketiadaan anda dengan menamakan mereka sebagai penama.

Instrumen pengurusan harta pusaka; HibahTakaful sebagai jalan untuk menyelesaikan hutang-hutang.

“Jiwa seorang mukmin masih bergantung dengan hutangnya hingga dia melunasinya.” Hadis Riwayat Tarmizi

‘Tinggalkan anak dan isteri kamu dengan kesenangan adalah lebih baik daripada tinggalkan mereka dalam keadaan meminta-minta” – Hadis Riwayat Al Bukhari

 

IMG_2289

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ianya adalah pampasan Perlindungan kematian sebagai pengurusan risiko kewangan kepada generasi yang ditinggalkan.

Platinum direka khusus bagi menggandakan wang anda dengan fleksibiliti untuk mengubahsuai mengikut keutamaan dan cabaran hidup anda yang sering berubah melalui perlindungan, simpanan, pelaburan dan bayaran tunai tahunan, supaya anda dan mereka yang anda sayangi dapat menikmati segala yang terbaik dalam kehidupan.

IMG_2304

SIMPANAN RETIREMENT KEDUA ANDA?
===============================
Buat bisnes owner yg tak mencarum EPF, atau buat yg dah carum epf tapi rasa nak double kan lagi dana persaraan,
Saya suggest kan PRUBSN PLATINUM

1. FLEXI SAVINGS TERM 5 Tahun pun boleh. Benefit dan annual cash payout terus anda nikmati walaupun selepas 5 tahun.

2. FLEXI MATURITY nak dapat lumpsump macam EPF umur 55 pun boleh, 60 pun boleh.

3. ADA PERLINDUNGAN DAN WAIVER yelah kalau EPF andai kata dah tak bekerja sebab TPD atau sakit kritikal, dah tak boleh continue simpan dah la kan. TAPI PRUBSN PLATINUM, KAMI SIMPANKAN CONTINOUSLY.

4. CASH PAYOUT SETIAP TAHUN AFTER 2years. BOLE DIRECT TRANSFER KE TABUNG HAJI UTK TAMBAHKAN LAGI DANA HAJI.

5. OF COURSE PLAN SYARIAH APPROVED DAN BNM APPROVED.

PruBSN Platinum !!

❤ Anda dpt lebih dari apa yg dibayar
❤ Byr 5thn dan10thn shja, manfaat sampai pencen (55/60 thn)
❤ Dpt cash setiap tahun
❤ Cukup tempoh dpt seketul duit pampasan (confirm)
❤ Ada badal haji
❤ Ada hibah hingga RM300,000
❤ Satu investment/simpanan persaraan

IMG_2288

Jadilah orang yang bijak merancang KEWANGAN anda dng bijak untuk JAMINAN masa depan..

 

Borang Maklumat Peserta (Cadangan Proposal)

  • PELAN TAKAFUL KOMPREHENSIF TERBAIK

 

Verification